Huisartsenteam Zorg op Zak is op zoek naar een enthousiaste, collegiale en flexibele Apothekersassistent(e). Aantal uren bespreekbaar.


Huisartsenteam Zorg op Zak is op zoek naar een enthousiaste, collegiale en flexibele Doktersassistent(e). Aantal uren bespreekbaar.


SPOED: Apotheekhoudende huisartsenpraktijk De Waag te Brouwershaven is op zoek naar een Doktersassistente voor 24 uur per week. Het betreft een tijdelijke functie van 9 juni-1 september ter vervanging voor ziekte.


Huisartsenpraktijk de Dolfijn te Middelburg zoekt per september 2022 een doktersassistent(e) voor 20-28 uur per week.


Per direct zoeken wij voor de huisartsenpraktijk Souburg een enthousiaste professional voor de functie van: Praktijkmanager.


Huisartsenpraktijk De Getijden 2 is op zoek naar een Praktijkondersteuner Somatiek gediplomeerd of (bereidheid) in opleiding voor 26,5 uur gemiddeld per week.


De apotheekhoudende huisartsenpraktijk Westkapelle te Westkapelle is op zoek naar jou! Wij zoeken per direct een enthousiaste en flexibele: Doktersassistent(e). Het betreft een dienstverband voor mimimaal 16 en maximaal 32 uur in overleg.


Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Renesse is wegens het naderen van de pensioengerechtigde leeftijd van één van de assistentes op zoek naar een enthousiaste: Doktersassistent en/of apothekersassistent (18 tot 38 uur per week)

Huisartsenpraktijk Bruëlis (Kapelle) heeft een vacature HBO Praktijkverpleegkundige (Ouderenzorg) 18-32 uur per week

Huisartsenpraktijk F. Legemate (Vlissingen) heeft vanaf 1 januari 2022 een vacature voor een enthousiaste, gediplomeerde doktersassistent voor 20 uur per week.  Interesse? Mail je CV en sollicitatiebrief naar info@legematehuisarts.nl 

Vacature Huisarts bij Huisartsenteam Zorg op Zak, in overleg voor 3 tot 4 dagen in de week.

Vacature Huisartsencentrum Goes voor een Gediplomeerd Doktersassistent 24 - 38 uur per week.

Vacaturepagina Zeeuwse Huisartsen Coöperatie.