Vacatures

In Zeeland boven de Westerschelde zijn twee organisaties actief in de eerstelijns- (huisartsen)zorg: de Zeeuwse Huisartsen Coöperatie (ZHCo) en Coöperatie PeriScaldes. De ZHCo en Coöperatie PeriScaldes zijn voornemens om medio 2020 te gaan fuseren. De missie van de nieuwe organisatie is het faciliteren, organiseren en innoveren van huisartsenzorg en daaraan gekoppelde eerstelijnszorg, van goede kwaliteit, tegen verantwoorde kosten, met voldoening van de zorgverleners, gericht op alle mensen in Zeeland. Met als doel: de versterking van de organisatiekracht van huisartsen en de daaraan gekoppelde eerstelijnszorg om zo onze visie en missie te verwezenlijken. De nieuwe organisatie wordt een duidelijk aanspreekpunt in het werkgebied en stuurt ook op grote regionale vraagstukken.  

 

PeriScaldes BV. legt de lat hoog als het gaat om kwaliteit en veiligheid met als basis de zorgstandaarden, protocollen en werkafspraken. We streven continu naar een goede kwaliteitsborging van het hele proces van zorgactiviteiten. Daarbij wordt het belang van de patiënt uiteraard steeds centraal gesteld.

Wil je een dynamische en afwisselende functie binnen een professioneel team van enthousiaste collega’s waar eigen initiatief en ambitie wordt toegejuicht?

Dan zoeken wij jou!!!

Wij zoeken:

Wat bieden wij?

  • een uitdagende en afwisselende functie met de eerstelijn als werkveld en alle daarbij horende dynamiek
  • een gedreven team en bevlogen collega’s
  • uitgebreide opleiding- en ontwikkelmogelijkheden (zoals bijvoorbeeld seminars, bezoek congressen, volgen trainingen en opleidingen)
  • een vrije werk omgeving, waarbij thuis en flexibel werken tot de mogelijkheden behoort
  • een marktconform salaris, inclusief eindejaarsuitkering
  • een prettige werksfeer, goede koffie én de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van eerstelijnszorg
  • vooralsnog een overeenkomst van één jaar. Onder voorbehoud voortzetting financiering en getoonde ambitie, goed functioneren bestaat er zeker uitzicht op een overeenkomst voor een langere periode.
Bij gelijke geschiktheid gaan eventuele interne kandidaten voor.

Je reactie

Woon je in ons werkgebied? Ben je flexibel en ook 's avonds wel eens beschikbaar? Kun je per direct (of ten minste zo spoedig mogelijk) aan de slag? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Stuur je motivatie en cv naar PeriScaldes, t.a.v. Maria van der Sluis, via info@periscaldes.nl. Voor informatie over deze functies kun je contact opnemen met Maria van der Sluis, via 06 2415 1893.

 

Vacature Doktersassistente

Huisartsenpraktijk Roozenburglaan Middelburg is per direct op zoek naar een doktersassistente. In deze praktijk werken 6 huisartsen, 5 praktijkondersteuners en 3 doktersassistenten. Meer informatie is te verkrijgen via Joske Peelen, praktijkmanager tel 06-54676439. Mailen kan naar: jjpeelendoktersassistente@ezorg.nl.

Vacature Doktersassistente

Huisartsenpraktijk Lankhorst te Middelburg is op zoek naar een enthousiaste en flexibele Parttime Doktersassistente. Het betreft een dienstverband 3-4 dagen per week. Informatie over de praktijk kunt u vinden op: https://lankhorst.praktijkinfo.nl/
Informatie over de huisartsenpraktijk en werkzaamheden is te verkrijgen bij mw. E. de Vries, praktijkmanager, telefoonnummer 06 58948963 of mw. J. Lankhorst-Bonnier, telefoonnummer: 0118-614720. 

Vacature POH-S

Voor huisartsenpraktijk Van der Meer in Middelburg zoeken wij per 1 november een gediplomeerd POH-S voor DM/CVRM en ouderenzorg. Aantal uren: 12 / in overleg.
Huisartsenpraktijk Van der Meer werkt in een HOED in een leuk team met 3 andere huisartsen, 8 assistentes en 3 POH-ers. 
Bij interesse graag contact opnemen met Jannie van der Meer (praktijkvdmeer@stadshart-middelburg.nl)