Vacatures

In Zeeland boven de Westerschelde zijn twee organisaties actief in de eerstelijns- (huisartsen)zorg: de Zeeuwse Huisartsen Coöperatie (ZHCo) en Coöperatie PeriScaldes. De ZHCo en Coöperatie PeriScaldes zijn voornemens om medio 2020 te gaan fuseren. De missie van de nieuwe organisatie is het faciliteren, organiseren en innoveren van huisartsenzorg en daaraan gekoppelde eerstelijnszorg, van goede kwaliteit, tegen verantwoorde kosten, met voldoening van de zorgverleners, gericht op alle mensen in Zeeland. Met als doel: de versterking van de organisatiekracht van huisartsen en de daaraan gekoppelde eerstelijnszorg om zo onze visie en missie te verwezenlijken. De nieuwe organisatie wordt een duidelijk aanspreekpunt in het werkgebied en stuurt ook op grote regionale vraagstukken.  

 

 

Vacature Doktersassistente

Huisartsenpraktijk Roozenburglaan Middelburg is per direct op zoek naar een doktersassistente. In deze praktijk werken 6 huisartsen, 5 praktijkondersteuners en 3 doktersassistenten. Meer informatie is te verkrijgen via Joske Peelen, praktijkmanager tel 06-54676439. Mailen kan naar: jjpeelendoktersassistente@ezorg.nl.

Vacature Doktersassistente

Huisartsenpraktijk Lankhorst te Middelburg is op zoek naar een enthousiaste en flexibele Parttime Doktersassistente. Het betreft een dienstverband 3-4 dagen per week. Informatie over de praktijk kunt u vinden op: https://lankhorst.praktijkinfo.nl/
Informatie over de huisartsenpraktijk en werkzaamheden is te verkrijgen bij mw. E. de Vries, praktijkmanager, telefoonnummer 06 58948963 of mw. J. Lankhorst-Bonnier, telefoonnummer: 0118-614720. 

Vacature POH-S

Voor huisartsenpraktijk Van der Meer in Middelburg zoeken wij per 1 november een gediplomeerd POH-S voor DM/CVRM en ouderenzorg. Aantal uren: 12 / in overleg.
Huisartsenpraktijk Van der Meer werkt in een HOED in een leuk team met 3 andere huisartsen, 8 assistentes en 3 POH-ers. 
Bij interesse graag contact opnemen met Jannie van der Meer (praktijkvdmeer@stadshart-middelburg.nl)