Finus Kuijs nieuwe directeur ZHCo-PeriScaldes

23 nov 2021 - Algemeen

Het bestuur van ZHCo-PeriScaldes is verheugd te mogen melden dat vanaf begin 2022 Finus Kuijs wordt aangesteld als directeur van ZHCo-PeriScaldes.

Finus Kuijs is een ervaren bestuurder in de Zeeuwse zorgsector en heeft daarmee een groot netwerk opgebouwd.  ‘Door zijn kennis en ervaring binnen de Zeeuwse zorg, in combinatie met zijn innemende persoonlijkheid zijn wij ervan overtuigd dat Finus een zeer waardevolle bijdrage gaat leveren aan de door de organisatie ingezette koers in de ontwikkeling en strategie van het gezamenlijk beleid. Finus is de bruggenbouwer die bij onze organisatie past en deze aanvult. Wij zien in hem een inspirerende, betrokken, directeur met een positieve invloed op de interne organisatie en de positionering van de huisartsenzorg en de daaraan gekoppelde eerstelijnszorg in onze regio’, aldus Mattijs Bordui voorzitter van het bestuur van ZHCo-PeriScaldes.

Finus was tot begin 2021 verbonden aan Stichting Zorgstroom waarna hij verder ging als zelfstandig ondernemer binnen de zorg, welzijn en het sociaal domein en is de opvolger van Maria van der Sluis (directeur PeriScaldes) en Bas Rikken (directeur ZHCo ad-interim). Finus zal met het bestuur en het interim management de taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden vormgeven.