Vakantiedokter Janneke Kuijlen is enthousiast geworden over Zeeland

23 jul 2019 - Algemeen

VLISSINGEN - Janneke Kuijlen (40) uit Bergen op Zoom is voor drie weken vakantiedokter op de huisartsenpost in Vlissingen. Het bevalt haar enorm goed. ,,Als ik dit eerder had geweten, was ik misschien wel meteen in Zeeland komen werken.”


Janneke Kuijlen besloot anderhalf jaar geleden met het gezin van de Randstad naar Bergen op Zoom te verhuizen. Daar is ze waarnemend huisarts in verschillende praktijken. Ze wilde met het gezin op vakantie dicht bij huis. Zeeland was de perfecte optie. Daar kreeg ze een mooie kans voor. Ze werd vakantiedokter in Zeeland. ,,Ik had vrij geregeld voor deze periode. Toen dit voorbij kwam leek het me erg leuk”, zegt ze. ,,Ik wilde wel parttime werken zodat ik nog vakantie heb. Dat kon gelukkig.”
Drie weken lang werkt ze van maandag tot en met woensdag in Vlissingen als waarnemend arts voor de toeristen. Ze kan een bijverdienste goed gebruiken. ,,Er moet veel verbouwd worden in ons huis, dus ik ben aan het sparen. Dit is een goedkope vakantie en ik verdien ook nog wat bij.”

Bron/volledige artikel: www.pzc.nl