Groepstrainingen

PeriScaldes organiseert samen met SineFuma en de afdeling longgeneeskunde van het Adrz in Zeeland groepstrainingen Stoppen met roken (SMR).

De eerstvolgende groepstraining staat gepland voor:

  • Heinkenszand 7 februari 2023 (bij voldoende aanmeldingen)!
De training staat zowel open voor patiënten binnen de ketenzorg (DM/VVR/HVZ/Astma/COPD), als voor overige deelnemers. Houd de website in de gaten voor nieuwe trainingen!


Vergoedingen

De stoppen met roken training van 'Rookvrij! Ook jij?' wordt mede mogelijk gemaakt door CZ. Kosten voor het stoppen-met-roken-programma worden vergoed vanuit de basisverzekering..


Waarom Sinefuma?

SineFuma is een organisatie die landelijk al veel SMR-groepstrainingen organiseert. De ‘evidence based’ training van Sinefuma is opgenomen in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken, is gecertificeerd bij het Centrum voor Gezond Leven en voldoet aan de CBO richtlijnen en de Zorgmodule Stoppen Met Roken. Gemiddeld is 82% van de deelnemers na afloop van de training rookvrij en na 12 maanden is nog steeds 42% van de deelnemers gestopt met roken (bron: Universiteit van Maastricht). 

 


Aanmelden / meer informatie?

Aanmelden kan via uw huisarts of via de website www.rookvrijookjij.nl  info@rookvrijookjij.nl of via 076-88 951 95 aanmelden.  Algemene folder Sinefuma